Vasile Florea

Awana in Rebublica Moldova

Vasile Florea este Coordonator Awana in Republica Moldova si impreuna cu sotia lui Veronica au trei fete. Awana Moldova este o misiune inceputa in anul 1999 de Awana International si se extinde cu rapiditate, aducand saptamanal sute de copii la cluburile Awana. Cluburile sunt foarte bine structurate pe grupe de varsta si bine organizate de lideri voluntari care la randul lor sunt pregatiti in conferintele de instruire Awana. Astfel, copiii beneficiaza de materiale interactive si jocuri creative care ii ajuta in dezvoltarea lor fizica, spirituala si emotionala.

Daca vrei sa faci parte dintr-o echipa de voluntari Awana te rog sa iei legatura cu noi. Suntem bucurosi sa vi alaturi de noi si sa faci ceva pentru copiii si tinerii din Republica Moldova.

Vasile Florea    tel. mobil: 00373 69 057109    tel. fix: 00373 299 53381   Email: v.florea@awana.org , Awana International 

Poti sa te implici in Awana schimband lumea din jurul tau!

 IMPLICA-TE ACUM!

Afla mai multe despre Awana si cum poti sa te implici tu sau comunitatea crestina din care faci parte.  Awana GO.

VREI SĂ FACI PARTE DINTR-UN CLUB AWANA?

Awana are cluburi in mai multe orase din tara. Caută să vezi care este cel mai aproape de tine si contacteaza-ne pentru a afla cum poti face parte din club.