Conferința Națională de Instruire Awana „Seed Planters”

 

Perioada

Conferința se desfășoară în perioada 19-22 octombrie 2017. Va începe în data de 19 octombrie cu înregistrarea participanților între orele 16:00 și 18:00 și se încheia în data de 22 octombrie în jurul orelor prânzului.

Locația: Biserica Penticostala Betel Negresti, jud. Vaslui
Cine: Orice persoană creștină (botezată) indiferent de vârstă sau experiență în lucrarea cu copiii și tinerii.

La ce să mă aștept?

La o instruire completă atât teoretică cât și practică. Fiecare participant va pleca de la această conferință de instruire complet echipat pentru o lucrare dinamică și eficientă în lucrarea cu copii și tineri. Aproape fiecare seminar teoretic este însoțit de un workshop practic.

În rezumat vei invăța despre:

  • Cum să ții un timp de jocuri dinamic și distractiv folosind materiale Awana
  • Cum să prezinți o lecție copiilor în așa fel încât să fie atenți și motivați
  • Cum să consiliezi un copil și familia lui
  • Cum să conduci echipa de lideri dintr-un club Awana
  • Cum să prezinți Evanghelia pe înțelesul fiecărui copil sau tânăr
  • Cum să disciplinezi copiii pozitiv
  • Cum să motivezi copiii și tinerii la implicare
  • Cum să dezvolți o lucrare cu impact în orașul, cartierul sau comunitatea apropiată bisericii/organizației locale

După absolvirea cursului vei primi un certificat de absolvire care te atestă ca lider în lucrarea cu copiii și tinerii.

Vei întâlni o echipă de instructori Awana, bine pregătiți, gata să te ajute, plină de dinamism și entuziasm. La Awana nu te plictisești niciodată!

Testimoniale

Ileana Burlacu – Director Grădinița JOYLIGHT, Craiova

Din prima clipă m-a cucerit felul în care Awana stimulează copiii, investește în ei pentru acum și pentru viitor, dar mai ales îi întegrează pe cei marginalizați sau stigmatizați, copii care capătă încredere în ei și se simt prețuiți.
În Awana sunt multe cadre didactice. Acestea aduc un plus de profesionalism. Disciplinarea copiilor este de multe ori o „nucă tare” în învățământul românesc. Am rămas uimită să descopăr la conferințele Seed Planters cum Awana a rezolvat această problemă într-un mod simplu și eficient.

Cristi Ciuculescu – Pastor Biserica „Bunul Pastor” Râmnicu Vâlcea

Niciodată nu m-am gândit că aș fi putut face așa ceva. Prima dată am auzit de Awana pe când eram la Universitate. Când am intrat în slujire, nu mi-am imaginat că Dumnezeu poate atinge atâția copii și părinți prin acest program Awana. La început, am lucrat așa cum ne-am imaginat, însă după ce am participat la conferința Seed Planters, toată viziunea noastră de a lucra cu copiii s-a schimbat. Suntem bucuroși să fim parte din familia extinsă, AWANA!

Raul Bradea – Student la Facultatea de medicină și farmacie, Oradea

Poate părea complicat și ciudat ca un student (la medicină) să fie voluntar într-o lucrare cu copiii. Dar pentru mine, Awana nu este doar o responsabilitate în plus, este o „a 2-a viață”, cea care întotdeauna a alimentat-o pe prima, prin satisfacția pe care o am influențând viața celor mai tineri.
Awana și conferințele organizate au reușit întotdeauna să mă motiveze, să mă învețe să mă comport, să mă disciplinez, să conduc și să organizez. Au adus avantaje în multe aspecte ale vieții mele: social, psihologic, spiritual și profesional.

Acesta este un program orientativ, programul definitiv îl veți primii în prima zi de conferință.

Pentru înscrieri la Conferința de instruire completă a liderilor în lucrarea cu tinerii și copiii vă rugăm să dați click butonul ÎNSCRIERE și completați formularul. Pentru alte detalii luați legătura cu Daniel Godja (0738 979 849/ godja.awana@gmail.com)

ÎNSCRIERE

„Vă mulțumim pentru înscrierea la Conferința „Awana Seed Planters, 2017! ”