Cluburi săptămânale

Copiii reprezintă cea mai mare oportunitate de a avea un impact asupra lumii noastre pentru Hristos pe termen lung.

Awana stabilește un mediu primitor, de încurajare, indiferent de contextul sau mediul cultural din care provin copiii.

Ceremonia de deschidere

Fiecare întâlnire Awana începe cu o ceremonie de deschidere care instituie o atmosferă de disciplină. Această ceremonie va stabili un standard ridicat de comportament corect pentru întreaga întâlnire. Aceasta constă în intonarea cu mare respect a Imnului Romaniei (o strofă) și Imnul Awana, iar cele două steaguri (României și Awana ) sunt prezentate la mijlocul careului de doi lideri. După cântarea imnurilor se prezintă pe scurt regulile clubului din care nu lipsesc (numărătoarea până la 5 și numărătoarea până la 3). Ceremonia se încheie cu o rugăciune a unui lider care cere lui Dumnezeu protecție și înțelepciune pentru toată întalnirea care urmează.

Timpul jocurilor

Timpul jocurilor si activitățile atrag baieții și fetele la Awana și îi aduc săptămânal înapoi la club. Copiii se joacă într-o atmosefră entuziastă plină de competivitate pozitivă. Dorința noastră este de a aduce copiii într-o atmosfera în care să audă Evanghelia și să învețe Scriptura având parte de un Timp de joc captivant, dinamic și unic, împreună cu activități tematice creative.

Timpul Jocurilor este una dintre cele trei secțiuni ale clubului și i se alocă o treime din timpul total de activitate la club. De obicei, întalnirea de club durează doua ore, așa că Timpul Jocurilor va fi de 35-40 minute.

Timpul bucuriei

Copiii ascultă lecții din Scriptură, special pregătite și specifice vârstei lor. Toți copiii și liderii se strâng laolaltă într-un grup mare, pentru lecția Biblică.
Timpul  Bucuriei ține 30-40 de minute și include:

  • Cântare
  • Povestioara săptămânală
  • Introducere versetul cheie
  • Lecția Biblică
  • Rugăciune

Mesajul biblic este punctul central al Timpului bucuriei.

Timpul echipei

Timpul Echipei este când ne focalizăm pe oportunitatea ca fiecare copil să memoreze Scriptura și să învețe aplicarea Cuvântului lui Dumnezeu.

  • Copiii se împart în grupuri mici (6-8 copii) cu un lider.
  • Aceste grupuri mici se păstrează pe parcursul întregului sezon de club.
  • Accentul Timpului Echipei este memorarea Cuvântului lui Dumnezeu.

Ceremonia de încheiere

Clubul Awana se încheie într-o atmosferă specială în care, cu mult entuziasm, se fac anunțurile importante, se anunță clasamentul echipelor și se decernează premiile. Se mulțumește tuturor participanților, inclusiv musafirilor, părinților, etc.